Деякі види бізнесу безпосередньо пов'язані з облаштуванням комфортабельних місць для сну або відпочинку. Готелі, будинки відпочинку, групи продовженого дня, поїзди далекого прямування - незважаючи на схожість завдання у кожної організації свої особливості при виборі спального приладдя.

Трохи розповімо про основні види бізнесу, яким потрібно постільна білизна оптом.

Отже, почнемо з найніжніших і улюблених споживачів КПБ - діточок. Крім діатезу і інших шкірних розладів у сучасної дитини часто буває алергія на різні подразники. Крім цього, для дитячих садів, таборів відпочинку, груп продовженого дня і ясел обов'язково виконання певних санітарно-гігієнічних норм, що включають в себе часту обробку білизни спеціальними миючими засобами. Для створення затишку і комфорту хочеться прикрасити спальну кімнату чимось дуже ніжним і м'яким з симпатичним малюнком, а бюджет, як правило, дуже обмежений. Як же виконати настільки суперечливі вимоги? Купити оптом комплекти постільної білизни у виробника в Івано-Франківську. Для зовсім юних сонь ми можемо запропонувати пелюшки з вибіленої бязі на літо або фланелі на холодну пору року.

Для готелів і будинків відпочинку ми можемо запропонувати шикарний 3D-сатин, сатин-жаккард або ексклюзивний сатин з вишивкою для номерів люкс і преміум. Це додатково додасть неповторну розкіш вашим прекрасним апартаментів. Тропічні квіти, екзотичні тварини, м'який шовковий блиск натуральних тканин - ваші гості будуть в повному захваті. А для стандартних і економ номерів ви можете придбати КПБ з бязі або мікрофібри. Затишні і довговічні - вони спокійно перенесуть будь-які побутові навантаження, не втрачаючи своїх властивостей.

Для лікарень, військових казарм або поїздів далекого прямування найголовніше в КПБ - це їх практичність і доступна ціна. Незамінні в цьому випадку комплекти з бязі.

Крім КПБ, наш каталог дозволяє укомплектувати спальні місця «під ключ», всім необхідним, починаючи від подушок і ковдр і закінчуючи матрацами та рушниками.

Крім доступних цін і знижок для оптовиків наша компанія гарантує відвантаження будь-хто, навіть найбільшої партії готового товару, точно в обумовлені терміни. Якщо вам складно організувати самовивіз, ми готові привезти ваше замовлення або організувати доставку через транспортні компанії. Для організацій Івано-Франківська та області здійснюється відвантаження необхідного товару зі складу безпосередньо в місті.