Дитяча постільна білизна преміум класу

Діти - це найдорожче. Так важливо подбати про їхній комфорт і здоров'я! Дитяча постільна білизна люкс класу - ідеальне рішення для малюків і підлітків. Вона додасть затишку, подарує м'якість і ніжність, допоможе розслабитися в кінці насиченого дня, налаштує на чудові, яскраві сни.

Дитяча постільна білизна люкс класу: краще для найдорожчих

Наш интерне-магазин пропонує великий вибір домашнього текстилю. Ексклюзивні комплекти від відомих брендів радують своєю м'якістю, благородними забарвленнями. Вони привчають дитину з ранніх років бачити і цінувати високу якість тканин і бездоганність пошиття.

Дитяча постільна білизна преміум класу відрізняється не тільки вартістю, але і практичністю. Її можна прати при температурі, рекомендованої виробником. Вона надовго збереже насиченість кольору, форму, м'якість. Це придбання на довгі роки.

  • Матеріал - 100% натуральний, органічний льон. Він відповідає високому стандарту.
  • Гігроскопічність, рихлість структури тканини забезпечує оптимальний теплообмін. Дороге дитяче постільна білизна дарує комфорт і жаркими літніми, і морозними зимовими ночами.
  • Відразу після пошиття було проведене ензимне прання. Це зробило тканину неймовірно м'якою, стійкою до усадки.
  • Приємна на дотик поверхня не покривається катишкамі, а залишається гладкою, шовковистою навіть після багаторазового прання.
  • Особлива технологія фарбування забезпечила рівномірність всього полотна. До складу пігменту не належать шкідливі речовини. Фарба дуже стійка і красива.
  • Найтонша тканина відрізняється неймовірною легкістю, але при цьому вона міцна і практична.
  • Акуратний пошив проявляється в кожній дрібниці: ідеально підібраних нитках, рівних рядках, красивих кантах.
На всю продукцію надається гарантія.

В каталозі запропоновані товари на будь-який смак. Приємні, непомітні забарвлення гармонійно виглядають в інтер'єрах різних стилів: традиційна класика, ефектний модернізм, східний мінімалізм, брутальний лофт, Boho і урбаністичної hi-tech. Елегантність відтінків підкреслює характерна фактура льону. У деяких моделях передбачений вибір кольору канта: білий або натуральний.

Вибираємо елітну дитячу постільну білизну

Величезна різноманітність дитячих ліжечок вплинуло і на ринок матраців. У сучасних магазинах представлені класичні моделі різних розмірів, а також нестандартні: овальні, круглі. Для того, щоб не помилитися з вибором білизни, досить вказати в примітках до замовлення або по телефону розмір свого матраца. Менеджер підбере простирадло, яке в точності підійде.

Стандартний комплект включає в себе наволочку, простирадло, підодіяльник. Однак за бажанням, можна докупити наволочки, замінити на інший розмір. Весь текстиль буде красиво упакований, тому вам не доведеться витрачатися на оформлення подарунка. Можлива доставка білизни, ціна якої обговорюється індивідуально.

Подбайте про своїх крихіток і подаруйте їм найкращий текстиль для казкових, солодких снів!