Сатин можна в повній мірі вважати українським шовком. Настільки багато і красиво виглядає ця тканина, переливаючись і мерехтячи м'якими фалдами, даруючи освіжаючу прохолоду шовковистого дотику влітку і затишне тепло натуральної бавовни в зимову холоднечу.

Чим обумовлені унікальні властивості сатину

Бавовняне волокно для виробництва сатину готують спеціальним чином. Його ретельно прочісують, позбавляючи від найменших домішок, відбілюють спеціалізованими розчинами, а потім нитки щільно скручують. При прядінні сатинового полотна отримані нитки з'єднуються між собою особливим переплетенням. Саме це надає сатин таку міцність, м'якість і красу. Незважаючи на специфіку виробництва - сатин виготовлений зі стовідсоткового бавовни, а це значить, що він володіє всіма його унікальними властивостями: добру гігроскопічність, високу гіпалергенностью, відмінною стійкістю до будь-яких побутових навантажень - пранні, прасуванню, активному використанню.

Глянцеву поверхню тканини начебто проявляють яскраві кольори малюнка, нанесеного на неї. Тому постільна білизна сатин Івано-Франківськ така ошатна. Сучасні технології надали текстильної промисловості можливість високоякісної фотодруку на широких полотнах. Особливо вражаюче виглядають комплекти з тривимірним зображенням, так званий 3D-сатин. Чарівні квіти, дивовижні метелики, барвисті пейзажі і граціозні тварини виглядають приголомшливо живими. Таке постільна білизна навіть самої скромної спальні допоможе виглядати як розкішні апартаменти.

Де придбати справжній сатин

Висока популярність сатину і не найнижчі ціни на постільну білизну з нього дали поштовх випуску численних підробок. Такі тканини недовговічні, містять синтетичні добавки, малюнок на них швидко випирається і тає мутним, але ціна порівнянна, а то і перевищує вартість справжнього сатину. Щоб не даремно витратити свої гроші і придбати дійсно якісне сатинову білизну ми рекомендуємо купувати його безпосередньо у виробника, у дійсних дилерів або через офіційний інтернет-магазин.