Одним з головних прикрас спальної кімнати безсумнівно є постільна білизна, саме від нього багато в чому залежить зародження гармонії і домашнього затишку в спальні, де ми проводимо половину свого життя. Світ постільної білизни - це ціле мистецтво, здатне пробуджувати в нас настрій і бажання зануритися в цей світ знову і знову, саме тому дуже важливо, щоб комплекти в спальному гардеробі були неодмінно стильними, красивими і якісними. Творчий погляд наших ліжку на створення колекцій допоможе кожному зробити правильний вибір і знайти в каталозі нашого інтернет-магазину постільна білизна свого настрою.

Хороший комплект може стати неповторним мистецтвом дарувати бажані подарунки, а також несподіваним сюрпризом для ваших близьких і тим більше для вас. Порадуйте себе або оточуючих модним і якісним постільною білизною в улюблене свято або просто так!

Гід постільної білизни

Постілля - (собств.опр.) Це майстер текстильного мистецтва в області постільної білизни і приладдя, завдання якого дати професійну оцінку дизайну і якості самої тканини тієї чи іншої колекції, грунтуючись на сучасних поглядах моди і технологіях.

Якість тканини

Головним показником якості постільної білизни є тканина, з якої зшитий комплект. Якщо матеріал буде низькопробним, то людина після сну на такій білизні може відчувати нездужання, дратівливість і т.п., тому дуже важливо, щоб ваш постільний комплект був з гарного матеріалу. Грунтуючись на цьому, наш інтернет-магазин пропонує тільки високоякісна постільна білизна з натуральних компонентів, що минув додаткову перевірку нашими технологами. Вам залишається тільки вибрати улюблений матеріал.

Постільна білизна сатин

Сатин - найпоширеніший бавовняний матеріал для пошиття постільної білизни, так як він володіє унікальною щільністю, міцністю і довговічністю завдяки особливому діагонального плетіння скручених ниток, при цьому вартість його в поєднанні з якістю залишається поза конкуренцією. Постільна білизна сатин стало справжньою класикою домашнього текстилю багато в чому тому, що воно має гарний легкий блиск, дуже ніжне і приємне на дотик, а також при використанні практично не мнеться. У народі сатин ще називають бавовняним шовком, так як ці тканини візуально мають багато спільного, однак у сатинового матеріалу є велика перевага - він не ковзає.