У всьому різноманітті комплектів постільної білизни знайдуться варіанти абсолютно на будь-який смак: розкішні атласні, сімейні з двома підодіяльниками, приємні бавовняні, з великим числом наволочок різної форми. Сьогодні все більшою популярністю користуються ті комплекти постільної білизни, в складі яких немає класичного підодіяльника, зате є вже готова всесезонна ковдра або стильне покривало, яке можна використовувати в якості літнього варіанту. Такі незвичайні моделі мають свої переваги і вигідно відрізняються від звичайних.

Переваги

Виробники, які вирішили відмовитися від звичайного підодіяльника, керувалися тим, що далеко не все подобається постійно заправляти ковдру, витрачаючи на це чимало сил і часу. Крім того, зараз в міських квартирах влітку досить жарко, не надто комфортній може бути і температура взимку, коли працює система опалення. Купувати дві ковдри не вигідно, набагато простіше купити особливий комплект постільної білизни, який зможе замінити традиційне ковдру більш цікавими і практичними варіантами.

Купити постільну білизну з ковдрою замість підодіяльника в магазині Долина снів Івано-Франківськ варто обов'язково, щоб оцінити зручність такого незвичайного варіанту. Особливо гарний такий текстиль для дитячої кімнати. Малюк зможе самостійно справлятися з прибиранням ліжка, він не буде плутатися в кишенях підодіяльника, а це часто лякає маленьких дітей уві сні.

Різновиди

На зміну класичному ковдрі сьогодні приходить ковдру-підодіяльник. Цей незвичайний варіант відмінно підходить і для зими, і для літа, і для міжсезоння. У спекотні дні його слід використовувати самостійно. Тонкі наповнювачі, приємна натуральна тканина дозволять відчувати себе комфортно навіть у найсильнішу спеку. Більше не потрібно шукати пледи, під якими не завжди приємно спати, не потрібно використовувати декоративні покривала. Взимку ж такий підодіяльник можна використовувати по його прямим призначенням, заправивши всередину ще одне більш теплу ковдру. Точна відповідність розмірів дозволяє зробити це без праці.

Цікаве рішення для спальні - заміна підодіяльника покривалом, яке також можна використовувати в якості досить легкого ковдри. На відміну від декоративних моделей, покривало в такому комплекті має спеціальний подклад на одній зі сторін. Натуральні тканини приємні до тіла, прекрасно вбирають вологу і в той же час зігрівають, на відміну від не надто якісної синтетики, яка може навіть волати роздратування на шкірі.