Вибір одягу в роздрібних магазинах багатьох покупців часто сильно стомлює. І дійсно, вибрати щось певне за помірною ціною і при цьому гарне і якісне дуже складно. Перед цим належить марафон по торговим центрам, пошук імовірно відповідних моделей, а потім ще й тривала примірка. І все це, поки покупця повністю не влаштують ціна і якість товару. А буває ж і так, що людина і зовсім нічого не знаходить, після чого настає неприємна спустошеність від розчарування.

З будь-якими іншими покупками ідея точно така ж. Але якщо мова йде про постільну білизну, а саме: подушки, ковдри і постільна білизна, - то вибір зробити набагато простіше, але доведеться знову зробити марафон по текстильних магазинах, щоб знайти прийнятну річ за розумні гроші.

Як правило, в роздрібних магазинах усі товари постільних речей мають націнку як мінімум в 50%. Туди входять оплата оренди, праці співробітників, чистий прибуток і закупівля наступної партії. Безумовно, на словах це звучить дещо жахливо, а на ділі ж сума виходить не такий вже і великий. Заощадити на текстилі, а особливо на спальній білизні при закупівлі в роздрібних магазинах не вийде - то завжди був дорогий продукт, особливо, якщо до складу тканини входять сатин або шовк. Ціна такої постільної білизни в Івано-Франківську починається від 3 тисяч гривень. Китайські марки як правило дорожче, так як в цій країні шовк є національним н адбанням. Сатин коштує трохи дешевше з огляду на те, що крім шовку в складі є ще й бавовняні волокна, але не на багато. Ціна за білизну з сатину починається від тисячі гривень.

З усього вищесказаного можна зробити висновок, що покупка текстиля і зокрема постільної білизни часто обходиться дуже дорого. І якщо покупець хоче заощадити, то для нього оптимальним рішенням стане інтернет-магазин постільної білизни і приладдя.

Багатьом відомо, що на деяких інтернет-майданчиках робити покупки дешевше, особливо це стосується предметів одягу. Але у випадку з постільною білизною не потрібно переживати через добірки розмірів або того, що вибраний продукт не підійде до інтер'єру. Більш того, цінники в інтернет-магазинах завжди нижче роздрібних, так як після оптової закупівлі збільшення цін йде мінімальне в основному це прибуток власникам. Крім того, немає необхідності обходити ряд магазинів потрібно просто знайомитися з каталогом і не витрачати час на виснажливі походи.