Головною відмінністю елітного магазину постільної білизни в Івано-Франківську від звичайного є бездоганна якість товару, що продається, яке в рази перевершує свого опонента. Елітні текстильні вироби виготовляються з дорогих натуральних матеріалів на сучасному обладнанні, тому вони чудові і бездоганні. Крім цього, в магазині елітної постільної білизни працюють висококласні менеджери, які знають свої вироби від і до. Це допомагає навіть мало що розуміє людині купити найбільш підходящу модель комплекту.

Матеріали для елітної постільної білизни

Елітна постільна білизна виробляється з найрізноманітніших матеріалів, кожен з яких має свої особливості і характеристики.

  • 1. Самим впізнаваним і шанованим з них є натуральний шовк, чия надзвичайна ніжність і м'якість в рази перевершує всіх інших.
  • 2. На другому місці щільно закріпилася постільна білизна з елітного сатину, яке вже давно стало справжньою класикою в світі спального приладдя. Його міцності і універсальності немає рівних.
  • 3. Третє місце по праву займає королівський жаккард. Постільна білизна з жаккарда здатне до невпізнання перетворити будь-який спальний інтер'єр. Основні його відмінності - це мереживо і вишивка.
  • 4. І замикає четвірку лідерів - тенсел. Це унікальний природний матеріал, виконаний евкаліптової волокна. Постільна білизна з тенсел прекрасно зігріває взимку і, ласкающе, охолоджує влітку.

Як оформляється замовлення в інтернет-магазині

Оформлення замовлення в магазині постільної білизни, як правило, відбувається через онлайн кошик, тобто ви вибираєте на сайті відповідний комплект або комплекти і відкладаєте їх в спеціальну віртуальну корзину, а потім проходите нескладну процедуру оформлення покупки, де вказуєте своє ім'я, телефон, адреса доставки та інше. Через деякий час, з вами зв'язується менеджер і уточнює всі деталі замовлення, пов'язані з доставкою і самим товаром (артикул, розмір, вартість і т.д.).

Якщо ви відчуваєте труднощі в такому оформленні, то можете просто подзвонити по телефону і замовити елітне постільна білизна усно, назвавши менеджеру артикул товару та всі необхідні дані.

Уже в найкоротші терміни (1-2 дні) ваша покупка буде у вас вдома і ви в повній мірі будете насолоджуватися спокійним і комфортним сном, який вам подарує солодке доброго ранку.