Серед величезного достатку комплектів з сатину зі всілякими квіточками, огірочками, візерунками та іншими, багатьом вже набридлими, зображеннями досить непросто відшукати інтернет-магазин, що пропонує гарне однотонне постільна білизна з якісного сатину. У зв'язку з чим ми вирішили розробити спеціальну колекцію, яка буде відображати виключно комплекти монотонних відтінків без малюнка, щоб ви просто не втрачали свій дорогоцінний час, а вибирали тільки з того, що вам дійсно до душі.

Колекція комплектів без малюнка від інтернет-магазину "Долина Снів" Івано-Франківськ - це унікальне зібрання чудової однотонної постільної білизни, представленої кращими світовими виробниками, чиї імена протягом вже довгих років звучать на вустах провідних текстильних експертів, які завжди позитивно про них відгукуються.

Чому варто вибирати саме сатин?

Постільна білизна сатин славиться своєю завидною стійкістю і довговічністю, тому, купивши однотонний комплект з сатину, Ви будете користуватися ним довгі роки, незважаючи навіть на регулярне використання. Також сатинову постільну білизну відмінно утримує забарвлення тканини, завдяки чому воно ніколи не потьмяніє і ви будете знову і знову відчувати його новизну. У доповненні до всього вищепереліченого варто відзначити, що даний матеріал володіє приємними тактильними здібностями, які ви відчуєте вже після першого дотику. Постільна білизна з сатину виготовляється з 100% бавовни, тому воно ніколи не викличе алергічної реакції.

Всі готелі Європи і світу в своїх номерах застеляють, виключно, однотонну постільну білизну, так як це справжня класика спальних приладь, яка здатна гармоніювати в будь-якому інтер'єрі. У готелях, як правило, використовують кипіння-білі відтінки, щоб постояльці бачили, що комплект постільної білизни ідеально випраний і вигладжений. Любителі бездоганною домашньої чистоти теж завжди вибирають тільки білий колір для своїх спалень, оскільки це символ акуратності і стерильності.

У колекції нашого інтернет-магазину представлені однотонні комплекти постільної білизни з сатину не тільки в світлих відтінках, а ще:

  • колір морської хвилі
  • кораловий
  • червоний
  • темно синій
  • пурпурний
  • блакитний
  • і багато інших.

До того ж у нас діє спеціальна дисконтна програма, яка дає змогу отримати унікальну знижку на весь асортимент нашого інтернет-магазину, яка буде діяти завжди. Тому купувати у нас ще й вигідно!